Kleding webshops, kleding maten Hanova Textiles

Maatinformatie op de kleding webshops van Hanova Textiles, always fits.

Kleding maten treft u op de productpagina aan bij ieder product onder het tabblad maattabel.

Wij verzoeken u vriendelijk doch dringend hier goed naar te kijken!

De grootste kostenpost van kleding winkels zijn de retour zendingen vanwege een verkeerde maat.

Met de geboden informatie hopen wij retourzendingen tot een minimum te kunnen beperken, zodat wij u ook in de toekomst met de beste prijzen kunnen blijven bedienen.

 

De maattabel helpt bij het bepalen van de juiste maat. Wij krijgen deze tabellen van onze (merk) leveranciers. Geen lichaam is echter hetzelfde en ook producten verschillen in pasvorm.

De maattabel geeft daarom nooit 100% garantie voor de juiste maat.

Wij verzoeken u wel vriendelijk om hier bewust mee om te gaan en danken u voor uw medewerking.

Hou ook rekening met pasvormen. Naast de maten zijn deze ook belangrijk. Een pasvorm compression hoeft niet te klein te zijn, omdat deze pasvorm juist strak om het lichaam moet te zitten. Een regular fit valt bijvoorbeeld normaal om het lichaam.

Onderstaand een klein overzicht van de verschillende pasvormen. 
 
Compression - Valt zeer strak om het lichaam om optimale compressie te garanderen. Deze pasvorm vind je bij kledingstukken met compressie-eigenschappen.

Slim Fit - Valt strak om het lichaam, sluit overal goed aan. Veelal heeft thermo ondergoed een slim fit pasvorm. Het zit strak maar niet vervelend strak.

Regular Fit - Valt normaal om het lichaam, maar sluit toch mooi aan. Deze pasvorm vind je voornamelijk bij fietskleding, hardloopkleding en veel fitnesskleding. Ook polo’s of sweaters e.d. kennen deze pasvorm.

Athletic Fit - Valt wat losser om het lichaam voor een wat meer casual look. Deze pasvorm komt bijvoorbeeld voor bij hoodies, joggingbroeken e.d.